29/10/2019 29/10/2019 To Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καματερού μαζί με την οικογένεια του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Δημητρίου Καλύβα θα πραγματοποιήσουν την 3η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, Αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης πέντε ετών από την κοίμηση του πατρός Δημητρίου και επτά ετών της πρεσβυτέρας Αμαλίας. Μετά το Αρχιερατικό...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2019 - 22:23

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον αξέχαστο π. Δημητρίου Καλύβα

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον αξέχαστο π. Δημητρίου Καλύβα

To Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καματερού μαζί με την οικογένεια του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Δημητρίου Καλύβα θα πραγματοποιήσουν την 3η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, Αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης πέντε ετών από την κοίμηση του πατρός Δημητρίου και επτά ετών της πρεσβυτέρας Αμαλίας.

Μετά το Αρχιερατικό μνημόσυνο, θα επακολουθήσει στη μεγάλη αίθουσα του ενοριακού πνευματικού κέντρου του Ναού, πνευματικό αφιέρωμα με ομιλίες για το έργο και την προσφορά του πατρός Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων