05/10/2023 08/10/2023 Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα το προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το ιερό Θεομητορικό κειμήλιο, το μοναδικό το οποίο σώζεται από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023....
05 Οκτωβρίου, 2023 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2023 - 22:48

Ιωάννινα: Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Ιωάννινα: Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα το προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κόμισε το ιερό Θεομητορικό κειμήλιο, το μοναδικό το οποίο σώζεται από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Καθημερινές είναι οι ιερές ακολουθίες οι οποίες τελούνται στον Ιερό Ναό ενώ πιστοί κάθε ηλικίας προσέρχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας.

Το ope.gr επικοινώνησε τόσο με πιστούς από την Κοζάνη, όπου βρέθηκε η Αγία Ζώνη τις προηγούμενες ημέρες, όσο και με πιστούς από τα Ιωάννινα, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για την ευλογία που είχαν να προσκυνήσουν το ιερό Θεομητορικό κειμήλιο.

Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023.

Καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από την ενορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Κλήρος και λαός στα Ιωάννινα έκλιναν ευλαβικά το γόνυ στην Τιμία Ζώνη

Ιωάννινα: Ο Γέροντας Εφραίμ μιλά για τα θαύματα της Τιμίας Ζώνης (Ηχητικό)

Τα Ιωάννινα προσκυνούν την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου (BINTEO)

(Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων