03/09/2019 03/09/2019 Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων η θεμελίωση του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και των παρεκκλησίων της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Αποστόλου Θωμά. Ο νέος Ναός θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Κιάφας κοντά στο Πολυκλαδικό, σε χώρο που παραχώρησε...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:43

Θεμελιώθηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Παϊσίου στην περιοχή της Κιάφας

Διαδώστε:
Θεμελιώθηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Παϊσίου στην περιοχή της Κιάφας

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων η θεμελίωση του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και των παρεκκλησίων της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Αποστόλου Θωμά. Ο νέος Ναός θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Κιάφας κοντά στο Πολυκλαδικό, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος.

Στις 7 το πρωί, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και έπειτα έγινε ο Αγιασμός, η θεμελίωση του Ιερού Ναού από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιομο, ενώ έλαβε χώρα και κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο απερχόμενος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, αλλά και ο νέος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

 

ΠΗΓΗ: EPIRUSONLINE

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων