19/09/2020 19/09/2020 Αποστολή αγάπης» του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Με όραμα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και με την ευλογία και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών μηνών πραγματοποίησε αποστολή υλικών...
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2020 - 22:00

“Αποστολή Αγάπης” από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
“Αποστολή Αγάπης” από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Αποστολή αγάπης» του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Με όραμα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και με την ευλογία και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών μηνών πραγματοποίησε αποστολή υλικών αγαθών στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας στο Κονγκό της Αφρικής.

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα είδη πρώτης ανάγκης, τα λειτουργικά είδη, τα ιερά σκεύη, κ.ά. που συγκεντρώθηκαν από το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής υπό το συντονισμό του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Γκόλια παραδόθηκαν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στην αποθήκη της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να φορτωθούν στο ειδικό κοντέινερ που θα αναχωρήσει για την αφρικανική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιστοί της Πιερίας ανταποκρίθηκαν πρόθυμα από την πρώτη στιγμή στην έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους για συγκέντρωση τροφίμων και άλλων αγαθών, κάνοντας πραγματικότητα άλλη μία αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και συμβάλλοντας στο έργο του ευαγγελισμού των εθνών και στην ανακούφιση των αδελφών Χριστιανών στην Αφρική.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους πολίτες και τις Ενορίες που αγκάλιασαν τη δράση αυτή εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος. Ο ίδιος τόνισε τη σημασία που έχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας και τον ιδιαίτερο ρόλο του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της τοπικής Εκκλησίας, υπενθυμίζοντας ότι «μία Εκκλησία χωρίς ιεραποστολή είναι Εκκλησία χωρίς αποστολή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων