08/06/2023 08/06/2023 Ημερίδα για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο “Πιερία και Προσκυνήματα”, παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου και της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελας Γκερέκου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαϊου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης. Παρακολουθήστε ολόκληρη την Ημερίδα:  Τη διοργάνωση ανέλαβαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και...
08 Ιουνίου, 2023 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 11:12

Ημερίδα για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο “Πιερία και Προσκυνήματα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ημερίδα για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο “Πιερία και Προσκυνήματα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερίδα για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο “Πιερία και Προσκυνήματα”, παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου και της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελας Γκερέκου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαϊου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την Ημερίδα:

Τη διοργάνωση ανέλαβαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Διαβάστε επίσης: 

Επίσκεψη Άντζελας Γκερέκου στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Mητρόπολης Kίτρους

Η Άντζελα Γκερέκου στην παρουσίαση λευκώματος για τον προσκυνηματικό τουρισμό στην Ι.Μ. Κίτρους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων