19/10/2019 19/10/2019 Μέλη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και προσκύνησαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης στην ορεινή Ραψάνη, ενώ είχαν την ευκαιρία να χαρούν την ομορφιά της φύσης στην περιοχή του Κηπθεάτρου-Αλκαζάρ. Επικεφαλής της νεανικής συντροφιάς ήταν ο...
19 Οκτωβρίου, 2019 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2019 - 17:42

Νέοι από την Ι.Μ. Κίτρους στην Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Νέοι από την Ι.Μ. Κίτρους στην Ι.Μ. Λαρίσης

Μέλη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και προσκύνησαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης στην ορεινή Ραψάνη, ενώ είχαν την ευκαιρία να χαρούν την ομορφιά της φύσης στην περιοχή του Κηπθεάτρου-Αλκαζάρ.

Επικεφαλής της νεανικής συντροφιάς ήταν ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον σεπτό Ποιμενάρχη Λαρίσης και Τυρνάβου για τη φιλοξενία και την ευγενή του διάθεση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων