09/12/2019 09/12/2019 Ομάδα διακριθέντων αθλητών στίβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων – κορασίδων – παγκορασίδων του 2019 καθώς και στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ Νεότητας που διεξήχθη στο Μπακού, επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα το Επισκοπείο Κατερίνης με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών. Τα μέλη της αποστολής που κατάγονται όλοι από την Κατερίνη και την Πιερία, αποτελούσαν oι πρωταθλητές:...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 22:32

Πρωταθλητές στίβου στον Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Διαδώστε:
Πρωταθλητές στίβου στον Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Ομάδα διακριθέντων αθλητών στίβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων – κορασίδων – παγκορασίδων του 2019 καθώς και στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ Νεότητας που διεξήχθη στο Μπακού, επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα το Επισκοπείο Κατερίνης με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών.

Τα μέλη της αποστολής που κατάγονται όλοι από την Κατερίνη και την Πιερία, αποτελούσαν oι πρωταθλητές: Άννα Χατζημπουργάνη, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Θεόδωρος Βροντινός, Παναγιώτης Σαμαράς, Κατερίνα Νατσιοπούλου, Δήμητρα Σαββά, Σοφία Κωνσταντινίδου, Κλειώ Λιόλιου, Θεοδώρα Δημοπούλου, Νικολέτα Σταγκίδου, Μαρία Καρακίτσα, Όλγα Μαυρίδου, Ελπίδα Σιδηροπούλου, Ελένη Αστερίου, Αθανάσιος Ιωάννου, Μπόγκνταν Νίκολιτς, Πέτρος Κυραϊλίδης, Ευάγγελος Χρστοδούλου και Σταυρούλα Παπαδοπούλου.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες των Συλλόγων της Πιερίας, υποδέχθηκε με πολλή χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος τους συνεχάρη για τις αθλητικές επιδόσεις και το ήθος τους, που προβάλλουν τα ιδιεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Παράλληλα, τους συμβούλεψε πατρικά, προτρέποντάς τους να αγωνίζονται πάντοτε με την ίδια ζέση ψυχής και καρδίας, τόσο για την κατάκτηση των αθλητικών κορυφών, όσο και για την κατάκτηση των πνευματικών αγωνισμάτων.

Τα μέλη της αποστολής συνόδευαν οι προπονητές τους κ.κ. Σταύρος Ζουγκουρίδης, Χάρης Βαρυτιμίδης και Νίκος Ματζόλης. καθώς και ο βετεράνος αθλητής στίβου κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων