05/10/2020 05/10/2020 Με νεότερη ενημέρωση η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα αναφέρεται στο θαύμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής όπου η Εικόνα της Παναγίας της “Παρηγορήτριας” δάκρυσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει να δακρυρροεί. Δείτε την ανακοίνωση του Ιερού Ναού:  Με συγκίνηση και μεγάλο θαυμασμό πολλοί πιστοί...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 13:12

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην δακρυρροούσα Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Μεγάλη κοσμοσυρροή στην δακρυρροούσα Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Με νεότερη ενημέρωση η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα αναφέρεται στο θαύμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής όπου η Εικόνα της Παναγίας της “Παρηγορήτριας” δάκρυσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει να δακρυρροεί.

Δείτε την ανακοίνωση του Ιερού Ναού: 

Με συγκίνηση και μεγάλο θαυμασμό πολλοί πιστοί προσέρχονται καθημερινά στην εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα πού συνεχίζει να δακρυρροεί από την Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου κατά την εορτή του Γενεθλίου της και συνέβη κατά την διάρκεια της τέλεσης της θείας Λειτουργίας την ημέρα αυτή.

Τα φιλόχριστα πλήθη των πιστών πού προσέρχονται στο ναό για να ασπασθούν και να προσκυνήσουν την χάρη της και να λάβουν την ευλογία της, εναποθέτουν τον πόνο και τα πολλά αιτήματά τους, αναμένοντας την παρηγορία τους από την μητέρα του Κυρίου μας πού ακατάπαυστα πρεσβεύει στο Κύριό μας για όλους μας ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας και τον κόσμο.

Η δακρυρροή πού ανά τακτά διαστήματα καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνέβη και κατά το εσπέρας της Κυριακῆς 4 Οκτωβρίου 2020 στην τέλεση της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου ενώπιον της Ιεράς Εικόνας με την παρουσία Κληρικών και πολλών πιστών πού έκπληκτοι και συγκινημένοι αντίκρυσαν τα δακρυσμένα μάτια της Παναγίας.

Σημειώνουμε ότι με απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου οι εφετινές πολυήμερες λατρευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις τα γνωστά και καθιερωμένα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020» για την πανήγυρη της Ενορίας την 26 Οκτωβρίου θα αφιερωθούν στο πρόσωπο της Παναγίας μας, εξαιτίας τους θαυμαστού αυτού γεγονότος της δακρυρροής.

Στον Ιερό Ναό τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες στις οποίες προσέρχονται οι πιστοί από πολλά περιοχές της Αττικής για να συμπροσευχηθούν ενώπιον της Ιεράς Εικόνας και να αντικρύσουν το δακρυσμένο πρόσωπο της Θεομήτορος.

Ο Ιερός Ναός είναι επισκέψιμος για τους πιστούς από το πρωί στις 7:00 έως και τις 9:00 το βράδυ καθημερινά.

Διαβάστε Ακόμα – Το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» στην Παναγία που δακρύζει!

Δείτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων