14/05/2022 14/05/2022 H Iερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πληροφορεί τον πιστό λαό αυτής ότι μετά την βεβήλωση του Τιμίου Σταυρού στο Σελινούντα από αγνώστους κατά την οποία εκλάπησαν οι οκτώ μπαταρίες που Τον ηλεκτροδοτούσαν, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την αποκατάσταση της ζημιάς. Μετά την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές,...
14 Μαΐου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 17:11

Αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του Τιμίου Σταυρού στο Σελινούντα

Διαδώστε:
Αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του Τιμίου Σταυρού στο Σελινούντα

H Iερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πληροφορεί τον πιστό λαό αυτής ότι μετά την βεβήλωση του Τιμίου Σταυρού στο Σελινούντα από αγνώστους κατά την οποία εκλάπησαν οι οκτώ μπαταρίες που Τον ηλεκτροδοτούσαν, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την αποκατάσταση της ζημιάς.

Μετά την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, ο μηχανικός του έργου κ. Δημήτριος Χατζησοφιανός προέβη στην παραγγελία νέων μπαταριών, οι οποίες αναμένονται σε δύο μήνες περίπου από το εξωτερικό. Μετά την τοποθέτησή τους θα φωτισθεί και πάλι ο Τίμιος Σταυρός, ο οποίος αποτελεί ισχυρά προστασία για την πόλη μας και δίδει ελπίδα, παραμυθία και πνευματική ανάταση στους ταξιδιώτες, αλλά και σε ολόκληρο τον ευλαβή λαό μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων