01/11/2019 02/11/2019 Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού και πλήθος κατοικών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο νησί της Καρπάθου τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Γεωργίου και Βαρβάρας που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου «Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Στέφανου Καζούλη- ΤΕΘ ΚΑΡΠΑΘΟΥ. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 3:07

Το ΤΕΘ Καρπάθου απέκτησε τον δικό του Ναό

Διαδώστε:
Το ΤΕΘ Καρπάθου απέκτησε τον δικό του Ναό

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού και πλήθος κατοικών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο νησί της Καρπάθου τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Γεωργίου και Βαρβάρας που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου «Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Στέφανου Καζούλη- ΤΕΘ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο γεγονός αυτό της κατασκευής ναού στο στρατόπεδο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων