29/04/2019 29/04/2019 Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 28 Απριλίου 2019 στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης, ο Εσπερινός της Αγάπης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου. Το Ευαγγέλιο διαβάστηκε στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Λατινικά, Σουηδικά, Αλβανικά, καθώς και στην Ομηρική διάλεκτο.           Ο Σεβ. κ....
29 Απριλίου, 2019 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2019 - 11:44

“Η Ανάσταση του Χριστού είναι η φανέρωση του ουρανού επί της γης”

Διαδώστε:
“Η Ανάσταση του Χριστού είναι η φανέρωση του ουρανού επί της γης”

Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 28 Απριλίου 2019 στον Μητροπολιτικό Ναό της Υ.Θ. Σπηλαιωτίσσης, ο Εσπερινός της Αγάπης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.

Το Ευαγγέλιο διαβάστηκε στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Λατινικά, Σουηδικά, Αλβανικά, καθώς και στην Ομηρική διάλεκτο.

 

 

 

 

 

Ο Σεβ. κ. Νεκτάριος στο λόγο του σημείωσε ότι την ημέρα της Αναστάσεως, η καρδιά μας είναι γεμάτη από ανεκλάλητη χαρά, διότι εσωτερικά ο καθένας μας έχει τη βεβαιότητα της ελπίδος και της προσωπικής του αναστάσεως. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μήνυμα από αυτό  της Αναστάσεως, της χαράς, της ελπίδος και  της αθανασίας. Mόνον ο Αναστάς Κύριός μας μπορεί να δώσει χαρά ατέλειωτη μέσα στην καρδιά μας. Η Ανάσταση του Χριστού είναι η φανέρωση του  ουρανού επί της γης. Είναι η βεβαιότητα εκείνη που θα μας βγάλει και σήμερα, από τα αδιέξοδα που βρισκόμαστε.

Καταλήγοντας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς το Ανέσπερο Φως που εκπήγασε από τον Πανάγιο Τάφο να καταυγάζει τις καρδιές τους, πάσας τας ημέρας της ζωής τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων