10/08/2021 10/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας & Παξών κ. Νεκτάριος, ανταπέδωσε την πρωινή εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, του κυβερνήτου Κωνσταντίνου Πετρούλια του οχηματαγωγού πλοίου “Ρόδος” του Πολεμικού Ναυτικού, των αξιωματικών μετά του διοικητού του Ναυτικού Σταθμού Κερκύρας (ΝΑ.Σ.ΚΕ) κ. Θεόδωρου Δημητρακόπουλου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τις απογευματινές ώρες το οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο κατέπλευσε στο νησί...
10 Αυγούστου, 2021 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 19:38

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας & Παξών κ. Νεκτάριος, ανταπέδωσε την πρωινή εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, του κυβερνήτου Κωνσταντίνου Πετρούλια του οχηματαγωγού πλοίου “Ρόδος” του Πολεμικού Ναυτικού, των αξιωματικών μετά του διοικητού του Ναυτικού Σταθμού Κερκύρας (ΝΑ.Σ.ΚΕ) κ. Θεόδωρου Δημητρακόπουλου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τις απογευματινές ώρες το οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο κατέπλευσε στο νησί της Κέρκυρας στα πλαίσια εκπαίδευσης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνήτης του πλοίου κ. Κωνσταντίνος Πετρούλιας υπήρξε διοικητής του ΝΑ.Σ.ΚΕ, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε πολύ καλή συνεργασία σε θεσμικά πλαίσια. Κατά την επίσκεψη στο πλοίο, ξεναγήθηκε στους χώρους του οχηματαγωγού από τον ίδιο τον κυβερνήτη, ενώ ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του προς τους αξιωματικούς και δοκίμους ναυτικούς, ευχήθηκε να έχουν όλο το πλήρωμα και οι οικογένειες τους, δύναμη παρά Θεού, συνεργούντος του Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων