31/07/2019 31/07/2019    Ο προαύλιος χώρος των Ιδρυμάτων της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου, χωρητικότητας 1500 και πλέον καθημένων, αποδείχθηκε μικρός να χωρέσει την αγάπη του πλήθους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως, σε μια μεγάλη καλλιτεχνική-μουσική βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αγάπης υπέρ των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος, με προσκεκλημένη την καταξιωμένη...
31 Ιουλίου, 2019 - 17:09

1500 άνθρωποι στη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης στην Ι.Μ. Κισάμου

Διαδώστε:
1500 άνθρωποι στη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης στην Ι.Μ. Κισάμου

   Ο προαύλιος χώρος των Ιδρυμάτων της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου, χωρητικότητας 1500 και πλέον καθημένων, αποδείχθηκε μικρός να χωρέσει την αγάπη του πλήθους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως, σε μια μεγάλη καλλιτεχνική-μουσική βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αγάπης υπέρ των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος, με προσκεκλημένη την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα κ. Γιώτα Νέγκα, η οποία με την ξεχωριστή και κρυστάλλινη φωνή της μάγεψε και ταξίδεψε, σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, το πλήθος των ακροατών, αρκετοί από τους οποίους παρέμειναν όρθιοι λόγω πληρότητας του χώρου.

Συγκινημένος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου,  από την ανταπόκριση τόσου κόσμου στο κάλεσμα αυτό του Ιδρύματος σημείωσε μεταξύ άλλων:  «Η σημερινή αθρόα, ευγενής και φιλότιμη συμμετοχή και έλευση σας στην όμορφη και ποιοτική αυτή καλλιτεχνική βραδιά που οργάνωσε το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας αποτελεί για όλους εμάς που διακονούμε τον τόσο ευαίσθητο και ξεχωριστό αυτό χώρο απόδειξη της αγάπης και στήριξης σας προς το Ίδρυμα. Αντλούμε δύναμη από την δική σας αγάπη να συνεχίζουμε, με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και επιμονή, να διακονούμε τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο μας μέσα από τις πολλές και ποικίλες δομές και δράσεις του Αννουσάκειου. Ευχαριστιακά και καρδιακά σας καλωσορίζω όλους σας.  Ευχαριστώ, στο πρόσωπο του Διοικητικού Διευθυντή του Ιδρύματος, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντωνίου Αρετάκη, το 45μελές προσωπικό του Ιδρύματος όχι μόνον δια τον επαγγελματισμό και φιλοτιμία τους, αλλά και για την καθημερινή κατάθεση ψυχής. Ευχαριστώ επίσης τους εκατοντάδες εθελοντές που αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στηρίζουν τις δομές και δράσεις του Ιδρύματος. Ευχαριστώ, τέλος, του δεκάδες μεγάλους χορηγούς και χορηγούς της σημερινής βραδιάς», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, καλωσορίζοντας την εκλεκτή καλλιτέχνιδα της βραδιάς κ. Νέγκα, προσφέροντας της χειροποίητη κατασκευή από ελιά της Κισάμου και αφιερώνοντας την εκδήλωση στον ιατρό, επιστήμονα, πολιτικό, μα πάνω απ΄ όλα «άνθρωπο», όπως είπε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος Μανόλη Σκουλάκη, ο οποίος πριν από λίγες ώρες είχε φύγει από την ζωή και ως Υπουργός Υγείας είχε στήσει, πιλοτικά, το πρώτο πρόγραμμα  «Βοήθεια στο σπίτι», ανά το Πανελλήνιο,  στο Αννουσάκειο. Τον συντονισμό της βραδιάς είχε η φιλόλογος κ. Αντωνία Μαζοκοπάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων