ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
24/03/2019 24/03/2019 Σε συγκινητική ατμόσφαιρα τελέσθηκε η Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Βοηθού Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου σήμερα Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, το πρωί στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Συλλειτούργησαν επίσης και άλλοι Αρχιερείς, ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι από την Πολιτεία. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιαχή “άξιος” διαπέρασε...
24 Μαρτίου, 2019 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2019 - 14:09

Σε κλίμα συγκίνησης η χειροτονία του Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου- Φωτοστιγμές

Διαδώστε:
Σε κλίμα συγκίνησης η χειροτονία του Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου- Φωτοστιγμές

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα τελέσθηκε η Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Βοηθού Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου σήμερα Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, το πρωί στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Συλλειτούργησαν επίσης και άλλοι Αρχιερείς, ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι από την Πολιτεία. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιαχή “άξιος” διαπέρασε τα στενά όρια του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα