06/09/2022 07/09/2022 Όλα έτοιμα ήταν στην πόλη της Κομοτηνής το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022 για την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστίν» από το Άγιον Όρος. Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της με τις σημαίες να κυματίζουν παντού και τις ειδικές εξέδρες στα σημεία όπου θα περάσει η εικόνα να είχαν ήδη τοποθετηθεί....
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 6:00

Κομοτηνή: Φωτοστιγμές πριν την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν»

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Φωτοστιγμές πριν την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν»

Όλα έτοιμα ήταν στην πόλη της Κομοτηνής το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022 για την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστίν» από το Άγιον Όρος. Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της με τις σημαίες να κυματίζουν παντού και τις ειδικές εξέδρες στα σημεία όπου θα περάσει η εικόνα να είχαν ήδη τοποθετηθεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες: Νάνσυ Νάσκου

 

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τα Εθνικά Θέματα, η Ιερά Εικόνα «Άξιον Εστίν» μεταφέρθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 από το Πρωτάτο του Αγίου Όρους, στη Θράκη για να εμψυχώσει τους ακρίτες της Κομοτηνής και όλους τους Έλληνες.

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» (ope.gr) και η διαδικτυακή Τηλεόραση Pemptousia TV καλύπτουν ζωντανά με συνεργεία και ανταποκριτές την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» στη Θράκη και τις Ιερές Ακολουθίες.

Η έλευση της Ιεράς Εικόνας καλύπτεται δημοσιογραφικά με ρεπορτάζ από τη Νάνσυ Νάσκου, ενώ εικόνα και ήχο μεταδίδουν οι τεχνικοί Μανώλης ΔημελάςΑνδρέας Χαλκιόπουλος και Ραφαήλ Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Κομοτηνή: Όλα έτοιμα για την υποδοχή της Παναγίας

Η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» για την Κομοτηνή

Η Κομοτηνή κλίνει το γόνυ στο «Άξιον Εστίν» – Κλήρος και λαός υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα με τιμές (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» στη Θράκη – Ζωντανά στην Pemptousia TV

Δείτε φωτοστιγμές λίγο πριν από την άφιξη της εικόνας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων