29/07/2021 29/07/2021 Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση, με τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία, των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής της Αγίας Τριάδος, οι οποίοι αποφοίτησαν πριν από 58 χρόνια. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων. Οι απόφοιτοι ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά...
29 Ιουλίου, 2021 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 20:22

Συνάντηση αποφοίτων Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Αγία Τριάδα Τζαγκαρόλων

Διαδώστε:
Συνάντηση αποφοίτων Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Αγία Τριάδα Τζαγκαρόλων

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση, με τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία, των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής της Αγίας Τριάδος, οι οποίοι αποφοίτησαν πριν από 58 χρόνια. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου πραγματοποιήθηκε λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Μονής Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι δύο Αρχιερείς τέλεσαν το τριήμερο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας και αδελφό της Μονής κυρό  Νικηφόρο καθώς και για τους μακαριστούς καθηγητές και συμμαθητές της Σχολής. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο αποφοίτων Πρωτ. Αντώνιο Σαπουνάκη και ομιλία από το μέλος του Συμβουλίου Δάσκαλο κ. Γεώργιο Φουλεδάκη.

Κατόπιν απονεμήθηκαν ευαρέσκειες και τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς ιεροσπουδαστές και καθηγητές Κληρικούς και Λαϊκούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων