14/10/2021 14/10/2021 Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος τέλεσε σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Προσκύνημα Αναστάντος Χριστού Σπάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, όπου επί δεκαετία διηκόνησε προ της εκλογής του. Να σημειωθεί ότι...
14 Οκτωβρίου, 2021 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 17:29

Στο Προσκύνημα Αναστάντος Χριστού Σπάτων ο Μητροπολίτης Λήμνου

Διαδώστε:
Στο Προσκύνημα Αναστάντος Χριστού Σπάτων ο Μητροπολίτης Λήμνου

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος τέλεσε σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Προσκύνημα Αναστάντος Χριστού Σπάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, όπου επί δεκαετία διηκόνησε προ της εκλογής του.

Να σημειωθεί ότι λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέτρεψαν στον Σεβασμιώτατο παρά τη διάθεση του, να επιστρέψει στη Λήμνο όπου προγραμματισμένα θα λειτουργούσε στον Μητροπολιτικό Ναό.

Σύμφωνα με μήνυμα της Ιεράς Μητροπόλεως σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος «ευχαριστεί δε από καρδιάς όλους όσους προσέτρεξαν με αγαπητική μα κυρίως με προσευχητική διάθεση στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Μύρινα και παρακαλεί να μην πάψουν να δέονται στον Τρισάγιο Θεό υπέρ της κατά Θεόν προκοπής της υψηλής αποστολής του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων