05/01/2020 05/01/2020 «Θα πρέπει να βαδίζουμε συνεχώς την Οδό Κυρίου, που είναι η οδός Ειρήνης, Αγάπης και Καταλλαγής, μεταξύ του ανθρώπου με τον Θεό και του ανθρώπου με τον συνάνθρωπο», τόνισε σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης. Την πρώτη Κυριακή του νέου έτους, Κυριακή προ της Εορτής των Φώτων, ο Σεβασμιώατος μετέβει στην περιοχή του Σοχού...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 15:21

“Θα πρέπει να βαδίζουμε συνεχώς την Οδό του Κυρίου”

Διαδώστε:
“Θα πρέπει να βαδίζουμε συνεχώς την Οδό του Κυρίου”

«Θα πρέπει να βαδίζουμε συνεχώς την Οδό Κυρίου, που είναι η οδός Ειρήνης, Αγάπης και Καταλλαγής, μεταξύ του ανθρώπου με τον Θεό και του ανθρώπου με τον συνάνθρωπο», τόνισε σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης.

Την πρώτη Κυριακή του νέου έτους, Κυριακή προ της Εορτής των Φώτων, ο Σεβασμιώατος μετέβει στην περιοχή του Σοχού όπου Ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και εν συνεχεία τέλεσε κατά την τάξιν της Εκκλησίας, την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού.

Στην ομιλία του προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, μεταξύ των οποίων παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και της Τοπικής Κοινότητας, ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε καταλλήλως, αναφέρθηκε εκτενώς στα μεγάλα νοήματα της εορτής Θείας Επιφανείας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων