21/11/2018 21/11/2018 Στον περικαλλή και κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, ιερούργησε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκήρυξε τον θείο λόγο, δίδοντας πολλά πνευματικά μηνύματα από το Αποστολικό Ανάγνωσμα της ημέρας, ενώ συγχρόνως μίλησε και για το σπουδαίο έργο και την προσωπικότητα μακαριστού Μητροπολίτου...
21 Νοεμβρίου, 2018 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2018 - 11:30

Ετήσιο μνημόσυνο Μητρ. Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο Μητρ. Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου

Στον περικαλλή και κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, ιερούργησε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκήρυξε τον θείο λόγο, δίδοντας πολλά πνευματικά μηνύματα από το Αποστολικό Ανάγνωσμα της ημέρας, ενώ συγχρόνως μίλησε και για το σπουδαίο έργο και την προσωπικότητα μακαριστού Μητροπολίτου Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου, του ανθρώπου του Θεού και του ακάματου εργάτου του Αμπελώνος του Κυρίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε μετά ιεράς συγκινήσεως το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Ιεραποστόλου, Επισκόπου Πενταπόλεως κυρού Ιγνατίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων