05/02/2024 05/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου διαπιστώνοντας το μεγάλο κύμα συμπάθειας και συμπαράστασης προς αυτήν μετά τον ως μη ώφειλε, βανδαλισμό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες της προς όλους. Η Ιερά Μητρόπολη εξέφραδε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς τον Υφυπουργό Τύπου και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 13:01

Η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης μετά τον βανδαλισμό του Αγίου Αχιλλίου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης μετά τον βανδαλισμό του Αγίου Αχιλλίου

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου διαπιστώνοντας το μεγάλο κύμα συμπάθειας και συμπαράστασης προς αυτήν μετά τον ως μη ώφειλε, βανδαλισμό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες της προς όλους.

Η Ιερά Μητρόπολη εξέφραδε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς τον Υφυπουργό Τύπου και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Π. Μαρινάκη, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, για τις ανακοινώσεις καταδίκης των βέβηλων πράξεων.

“Ευελπιστούμε πως τώρα που οι μάσκες και τα προσωπεία έπεσαν, να αφυπνιστούμε από τον εφησυχασμό και να εργαστούμε προς την κατεύθυνση της πνευματικής καλλιέργειας της νεότητας”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Διαβάστε σχετικά:

Παύλος Μαρινάκης: Απαράδεκτος και προσβλητικός ο βανδαλισμός του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

Το Υπουργείο Παιδείας για τον βανδαλισμό του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης – “Τέτοιες πράξεις είναι απολύτως καταδικαστέες”

Βανδαλισμοί στον πολιούχο της Λάρισας – Μητροπολίτης Ιερώνυμος: «Ο Θεός να τους συγχωρέσει, δεν φοβόμαστε» (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων