12/05/2021 12/05/2021 Με ιερά παράκληση και το άνοιγμα της λάρνακας του Αγίου Αχιλλίου ξεκίνησαν οι εόρτιες εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας. Χθες, Τρίτη 11 Μαϊου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, χοροστάτησε της Ιεράς Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Στο εσπερινό του κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος, ανέλυσε...
12 Μαΐου, 2021 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 9:11

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Αχίλλιο στη Λάρισα

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Αχίλλιο στη Λάρισα

Με ιερά παράκληση και το άνοιγμα της λάρνακας του Αγίου Αχιλλίου ξεκίνησαν οι εόρτιες εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας.

Χθες, Τρίτη 11 Μαϊου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, χοροστάτησε της Ιεράς Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Στο εσπερινό του κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος, ανέλυσε το θεολογικό νόημα της αγιογραφίας της Κοιμήσεως του Αγίου, η οποία κοσμεί τον Ιερό Ναό. Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης άνοιξε την λάρνακα με τα Ιερά Λείψανα του Αγίου προς προσκύνηση των πιστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων