15/02/2020 15/02/2020 Την Βασιλόπιτα των Εργαζομένων Του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και τους απηύθηνε θερμά λόγια για τον καθημερινό τους αγώνα. Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτιος Σερέτης και ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης κ. Δημήτρης Κατσικονούρης υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο, στην κεντρική είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος και...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 19:42

Ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Την Βασιλόπιτα των Εργαζομένων Του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και τους απηύθηνε θερμά λόγια για τον καθημερινό τους αγώνα.
Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτιος Σερέτης και ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης κ. Δημήτρης Κατσικονούρης υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο, στην κεντρική είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος και ακόλουθως μετέβησαν στο αμφιθέατρο για την κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλου του λαού της πόλεως, απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που διακονούν στο νοσοκομείο, επαινώντας ακόμη και τις προσωπικές θυσίες τους, και παράλληλα τόνισε την αξία της προσφοράς που θα επιβραβευθεί από την ανταμοιβή του Δωρεοδότου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων