11/12/2021 11/12/2021 Tο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και πλασιωμένου από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλης, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας Λευκάδος. Το θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς οποίος αναφέρθηκε...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2021 - 21:43

Ιερό Ευχελαίο στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Νικιάνας Λευκάδος

Διαδώστε:
Ιερό Ευχελαίο στην Μεταμόρφωση Σωτήρος Νικιάνας Λευκάδος

Tο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και πλασιωμένου από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλης, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας Λευκάδος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς οποίος αναφέρθηκε στο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Μετά το πέρας του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος έχρισε τον κλήρο και τους ευσεβείς προσκυνητές ευχόμενος καλό Σαρανταήμερο Χριστουγέννων.

Το Μυστήριο τελέσθηκε τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων