20/02/2020 20/02/2020 Το απόγευμα της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου πόλεως Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 11:10

ΛΕΥΚΑΔΑ: Απολογισμός του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
ΛΕΥΚΑΔΑ: Απολογισμός του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως

Το απόγευμα της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου πόλεως Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου.

Κατά την διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και μετά το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός του έργου του Γ.Φ.Τ. για το παρελθόν έτος 2019.

Προηγήθηκαν οι εισηγήσεις των κυρίων συνεργατών, αρχομένης από εκείνης του ευλαβεστάτου Ιεροδιακόνου π. Χριστοφόρου Αραβανή, υπευθύνου του Γ.Φ.Τ. Ο π. Χριστοφόρος παρουσίασε αναλυτικά όλο το φάσμα του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου για το έτος 2019 και ευχαρίστησε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες για την εθελοντική εργασία τους, τόσο στον Έρανο Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την συνολική προσφορά τους στην φιλάνθρωπη διακονία των ενδεών αδερφών μας.

Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση από την κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη, Ταμεία του Γ.Φ.Τ.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά κληρικούς και λαϊκούς για την συμβολή τους στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν έπαινοι και ευλογίες στα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων