01/10/2018 11/10/2018 Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως τριών ετών από την ανοικοδόμηση και τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στο φυλάκιο Παπαδοπούλας – Ποποτλίβιτσα Ιστίμπεη του όρους Μπέλλες, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, τη αδεία του επιχωρίου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 7:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:39

Στο φυλάκιο Παπαδοπούλας-Ποποτλίβιτσα Ιστίμπεη ο Μαντινείας Αλέξανδρος 

Διαδώστε:
Στο φυλάκιο Παπαδοπούλας-Ποποτλίβιτσα Ιστίμπεη ο Μαντινείας Αλέξανδρος 

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως τριών ετών από την ανοικοδόμηση και τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στο φυλάκιο Παπαδοπούλας – Ποποτλίβιτσα Ιστίμπεη του όρους Μπέλλες, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, τη αδεία του επιχωρίου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και άλλους συνοδούς Κληρικούς, παρουσίᾳ του νυν Συνταγματάρχου κ. Αλεξάνδρου Παπαδοπούλου, στρατιωτικών και λοιπών προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων