30/04/2019 30/04/2019 Το Λεβίδι τίμησε την Μνήμη του Μεγάλου λαοφιλούς και στρατιωτικού Αγίου Γεωργίου στην ομώνυμη ενορία του. Προεξάρχων της Λαμπροφόρου πανηγύρεως ήταν ο νεοκλεγείς, εψηφισμένος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας, κ. Θεόκλητος, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Πλήθος Χριστιανών προσέτρεξαν να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία του Αγίου Γεωργίου. Ο Εφημέριος του Ναού...
30 Απριλίου, 2019 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 20:42

Ο νέος Επίσκοπος Τεγέας προεξάρχων στο Λεβίδι

Διαδώστε:
Ο νέος Επίσκοπος Τεγέας προεξάρχων στο Λεβίδι

Το Λεβίδι τίμησε την Μνήμη του Μεγάλου λαοφιλούς και στρατιωτικού Αγίου Γεωργίου στην ομώνυμη ενορία του. Προεξάρχων της Λαμπροφόρου πανηγύρεως ήταν ο νεοκλεγείς, εψηφισμένος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας, κ. Θεόκλητος, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Πλήθος Χριστιανών προσέτρεξαν να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία του Αγίου Γεωργίου. Ο Εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Σταμάτης, καλωσόρισε το Νέο Επίσκοπο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του αρχιερατικά καθήκοντα, ενώ και όλοι μαζί αναφώνησαν το Άξιος.

Ο Θεοφιλέστατος, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό του Συμβούλιο, τον κ. Αλέξιο Κατσαρό υιό του μακαριστού εφημερίου του Ναού παπά Γιάννη και Λαμπαδάριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αθηνών με τον Χορό του, που καλλικέλαδα ύμνησαν στην εορτή, καθώς και τους πιστούς για τις ευχές τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων