25/03/2023 26/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε το πρωί του Σαββάτου 25ης Μαρτίου 2023, στον πανηγυ­ρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επισήμου Δοξολογίας για την Εθνική Εορτή. Ακολούθως τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού, ενώπιον του αδριάντος του εθνεγέρτου Μητροπολίτου Μαρωνείας Κωνσταντίου. Εν συνεχεία,...
25 Μαρτίου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 5:00

Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε το πρωί του Σαββάτου 25ης Μαρτίου 2023, στον πανηγυ­ρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επισήμου Δοξολογίας για την Εθνική Εορτή.

Ακολούθως τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού, ενώπιον του αδριάντος του εθνεγέρτου Μητροπολίτου Μαρωνείας Κωνσταντίου.

Εν συνεχεία, προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως που εψάλη στο Ηρώον της πόλεως παρουσία Αρχών με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων.

Τέλος έλαβε χώρα η παρέλαση, τοπικών συλλόγων, μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων