07/09/2019 07/09/2019 Το πρωί της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019, έλαβε χώρα παρουσίαση του μηχανήματος Body up, έξω από γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης. Πρόκειται για μία δωρεά της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής με αποδέκτη το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης. Μέλη του σωματείου, μαζί με συνεργάτες και φίλους, όπως και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κο Παντελεήμονα,...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 20:20

Η Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής στηρίζει έμπρακτα το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής στηρίζει έμπρακτα το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης

Το πρωί της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019, έλαβε χώρα παρουσίαση του μηχανήματος Body up, έξω από γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης. Πρόκειται για μία δωρεά της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής με αποδέκτη το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης.

Μέλη του σωματείου, μαζί με συνεργάτες και φίλους, όπως και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κο Παντελεήμονα, συγκεντρώθηκαν από κοινού, προκειμένου να δουν από κοντά την παρουσίαση αυτού του νέου μηχανήματος, το οποίο βοηθάει τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά τους.

ΠΗΓΗ: XRONOS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων