22/06/2022 22/06/2022 Mε την πρώτη επίσημη παρουσίαση και προβολή του λαογραφικού ντοκιμαντέρ «Ο Μεγαρίτικος Γάμος» ξεκίνησε την προσφορά του στα Μέγαρα το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου. Όπως είχε αναφέρει ο Ηγούμενος της Μονής π. Χρυσόστομος όταν κανονίστηκε η προβολή, αυτή θα ήταν και η προεξαγγελτική εκδήλωση της από εδώ και πέρα προσφοράς της...
22 Ιουνίου, 2022 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 12:43

“O Mεγαρίτικος Γάμος” στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

Διαδώστε:
“O Mεγαρίτικος Γάμος” στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

Mε την πρώτη επίσημη παρουσίαση και προβολή του λαογραφικού ντοκιμαντέρ «Ο Μεγαρίτικος Γάμος» ξεκίνησε την προσφορά του στα Μέγαρα το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου.

Όπως είχε αναφέρει ο Ηγούμενος της Μονής π. Χρυσόστομος όταν κανονίστηκε η προβολή, αυτή θα ήταν και η προεξαγγελτική εκδήλωση της από εδώ και πέρα προσφοράς της Ιεράς Μονής και του Πολιτιστικού της Κέντρου.

Σύμφωνα με την Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής, στον συνεδριακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, λοιπόν, τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, το βραδάκι, προβλήθηκε το ντοκυμαντέρ λαογραφικού χαρακτήρα «Ο Μεγαρίτικος Γάμος», που γυρίστηκε στα Μέγαρα τον Δεκέμβριο του 2021, από τη Μονή σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη και με τη συμμετοχή των μελών του Λυκείου Ελληνίδων, παραρτήματος Μεγάρων και τη βοήθεια του MEGA, που έκανε δωρεάν τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων