15/06/2022 15/06/2022 Με την πρώτη επίσημη παρουσίαση και προβολή του λαογραφικού ντοκιμαντέρ «Ο Μεγαρίτικος Γάμος» ξεκινά την περαιτέρω λειτουργία του το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου. Είναι, όπως λέει ο Ηγούμενος π. Χρυσόστομος, μια προεξαγγελτική εκδήλωση της από εδώ και πέρα προσφοράς της Ιεράς Μονής και του Πολιτιστικού της Κέντρου. Στον συνεδριακό χώρο του...
15 Ιουνίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 15:05

Αρχίζει η πολιτιστική παραγωγή της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

Διαδώστε:
Αρχίζει η πολιτιστική παραγωγή της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

Με την πρώτη επίσημη παρουσίαση και προβολή του λαογραφικού ντοκιμαντέρ «Ο Μεγαρίτικος Γάμος» ξεκινά την περαιτέρω λειτουργία του το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου.

Είναι, όπως λέει ο Ηγούμενος π. Χρυσόστομος, μια προεξαγγελτική εκδήλωση της από εδώ και πέρα προσφοράς της Ιεράς Μονής και του Πολιτιστικού της Κέντρου.

Στον συνεδριακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, το βραδάκι, ώρα 7.30, θα προβληθεί, λοιπόν, το  ντοκυμαντέρ «Ο Μεγαρίτικος Γάμος», που γυρίστηκε στα Μέγαρα τον Δεκέμβριο του 2021, από τη Μονή σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη. Συμμετείχαν μέλη του Λυκείου Ελληνίδων (παραρτήματος Μεγάρων) και το MEGA  έκανε δωρεάν τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Ως εκ τούτου, η Μονή προσκαλεί μόλους τους κατοίκους των Μεγάρων να παρευρεθούν και να απολαύσουν μια μοναδική λαογραφική παραγωγή, εξίσου επιτυχημένη και πρωτότυπη.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων