07/11/2019 07/11/2019 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στην Καλαμάτα, Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο  Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας και Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, υπέρ αναπαύσεως...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 12:07

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στην Καλαμάτα, Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο  Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας και Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος Αεροπόρων, κατά τους εθνικούς αγώνες.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδοσαν Στρατιωτικό Άγημα Σμηνιτών και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Παρέστησαν Εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και Φορέων καθώς και Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων