10/12/2018 10/12/2018 Ο Μυστράς πανηγυρίζει τον πολιούχο του και ανήμερα της εορτής (Τετάρτη 12/12 – ώρα 7:30 πμ) θα τελεστεί ο Όρθρος και στη συνέχεια πανηγυρική Θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευσταθίου. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του Μυστρά, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δ. Σπάρτης....
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 18:40

Εορτασμός Αγίου Σπυρίδωνος σε Μυστρά και Σπάρτη

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Σπυρίδωνος σε Μυστρά και Σπάρτη

Ο Μυστράς πανηγυρίζει τον πολιούχο του και ανήμερα της εορτής (Τετάρτη 12/12 – ώρα 7:30 πμ) θα τελεστεί ο Όρθρος και στη συνέχεια πανηγυρική Θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευσταθίου. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του Μυστρά, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δ. Σπάρτης. Οι εκκλησιαστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος θα ολοκληρωθούν με μικρή δεξίωση σε αίθουσα του κέντρου «Μπουρλόκα» (κεντρική πλατεία Μυστρά).

Στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Σπάρτης, την Τρίτη 11/12 (παραμονή εορτής), στις 7:30 το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ενώ στις 6:00 μμ θα λάβει χώρα μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετά των Εγκωμίων του Αγίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευσταθίου. Την Τετάρτη 12/12 (κυριώνυμο ημέρα), στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί πανηγυρικός όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ στις 5:00 μμ θα ακολουθήσει μεθεόρτιος εσπερινός και ιερά παράκληση του Αγίου Σπυρίδωνος.

ΠΗΓΗ: http://lakonikos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων