27/03/2022 27/03/2022 Ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός τιμήθηκε με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια κατά την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον περικαλέστατο Ενοριακό Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Μολάων. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Ευστάθιο Πορφύρη και τον διάκονο π. Παΐσιο Κολοκύθα. Στον...
27 Μαρτίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 21:01

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ενοριακό Ιερό Ναό Μολάων

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ενοριακό Ιερό Ναό Μολάων

Ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός τιμήθηκε με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια κατά την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον περικαλέστατο Ενοριακό Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Μολάων.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Ευστάθιο Πορφύρη και τον διάκονο π. Παΐσιο Κολοκύθα.

Στον πάντα μεστό και μελλίρυτο λόγο του, ο σεπτός Ποιμενάρχης προέτρεψε τους εκκλησιαζόμενους να ατενίσουν τον Σταυρό, να αναλογισθούν τη θυσία του Χριστού για τη σωτηρία του Ανθρώπου και να αντλήσουν δύναμη για να συνεχίσουν τον πνευματικό τους αγώνα, με στόχο τη συμμετοχή στην Επουράνια Βασιλεία.

(Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων