03/08/2019 03/08/2019 Το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019, στον Ι.Ν Προφήτη Ηλία στις Κατασκηνώσεις Ταϋγέτης, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευσταθίου, τον οποίο συνεπικούρησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλος Μαντζαβράκος και ο γενικός υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων, π. Νικόλαος Τσέτσεκας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και...
03 Αυγούστου, 2019 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 22:45

Νέα παιδιά μεταλαμβάνουν εκ χειρός του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
Νέα παιδιά μεταλαμβάνουν εκ χειρός του Σεβασμιωτάτου

Το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019, στον Ι.Ν Προφήτη Ηλία στις Κατασκηνώσεις Ταϋγέτης, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευσταθίου, τον οποίο συνεπικούρησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλος Μαντζαβράκος και ο γενικός υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων, π. Νικόλαος Τσέτσεκας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και μέσα σε κατανυκτικό κλίμα, μετέλαβαν των αχράντων μυστηρίων τα στελέχη και οι νέοι της γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου. Στην ομιλία του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στα νοήματα της Θείας Λειτουργίας, στεκόμενος ιδιαίτερα στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Μετά την έπαρση της σημαίας και το πρωινό στην τραπεζαρία, ο Σεβασμιώτατος είχε συνεργασία με τα στελέχη της περιόδου στο αρχηγείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων