10/04/2024 10/04/2024 Το απόγευμα της Κυριακής, 7 Απριλίου 2024, στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου. Ομιλητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κοσμάς, ο οποίος, με γλαφυρότητα, αναφέρθηκε στο σύμβολο της Πίστεώς μας, τον Τίμιο...
10 Απριλίου, 2024 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 11:03

Ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Το απόγευμα της Κυριακής, 7 Απριλίου 2024, στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου.

Ομιλητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κοσμάς, ο οποίος, με γλαφυρότητα, αναφέρθηκε στο σύμβολο της Πίστεώς μας, τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό.

Κατακλείοντας την εσπερινή λατρευτική σύναξη, ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε στους ευλαβείς χριστιανούς να συνεχίσουν με το ίδιο ψυχικό σθένος τον πνευματικό τους αγώνα στην πορεία προς την Ανάσταση του Κυρίου, αντλώντας δύναμη από τον Σταυρό και από τα Πάθη του Κυρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων