27/02/2020 27/02/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, επιθυμώντας να τιμήσει τους συνεργάτες του φιλανθρωπικού της έργου, διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας εκδήλωση αφιερωμένη στους Προέδρους και στα Μέλη των Ενοριακών Φιλανθρώπων Ταμείων (Ε.Φ.Τ.) των Ιερών της Ναών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 21:48

Εκδήλωση προς τιμήν των Στελεχών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων

Διαδώστε:
Εκδήλωση προς τιμήν των Στελεχών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, επιθυμώντας να τιμήσει τους συνεργάτες του φιλανθρωπικού της έργου, διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας εκδήλωση αφιερωμένη στους Προέδρους και στα Μέλη των Ενοριακών Φιλανθρώπων Ταμείων (Ε.Φ.Τ.) των Ιερών της Ναών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, αφού καλωσόρισε με θερμά λόγια τους κληρικούς και τα στελέχη των Ε.Φ.Τ., αναφέρθηκε στην αρετή της φιλανθρωπίας και στη σημασία των Φιλοπτώχων Ταμείων το οποία αποτελούν μία διαρκή στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας, άνευ διακρίσεων.

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους Προέδρους και τα Μέλη των Ε.Φ.Τ. για την πολυσήμαντη και πολυεύθυνη διακονία τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν να εργάζονται με διαφάνεια και αγάπη Χριστού, προσφέροντας πάντοτε τις υπηρεσίες τους προς όφελος της Εκκλησίας και του πολυδοκιμαζομένου λαού.

Τέλος ευχήθηκε προς όλους δύναμη στη συνέχεια του έργου τους και καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων