19/04/2019 19/04/2019 Κατόπιν προσκλήσεως του διευθυντού του 16ουΔημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας κ. Αριστοτέλη Νάτση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ μετέβη το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο όπου τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου ευχαρίστησαν θερμά τον...
19 Απριλίου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 20:51

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία σε Δημ. Σχολείο από τον Μητρ. Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία σε Δημ. Σχολείο από τον Μητρ. Ν. Ιωνίας

Κατόπιν προσκλήσεως του διευθυντού του 16ουΔημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας κ. Αριστοτέλη Νάτση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ μετέβη το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο όπου τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου ευχαρίστησαν θερμά τον Σεβασμιώτατο για την αποδοχή της προσκλήσεώς τους, ενώ οι μικροί μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους δασκάλους και τα παιδιά, δίνοντάς τους από μία ευλογία, ευχόμενος προς όλους καλό και ευλογημένο Πάσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων