09/06/2019 09/06/2019 Μεγάλες πνευματικές στιγμές θα βιώσουν οι πιστοί στο Νέο Ηράκλειο αφού με την ευκαιρία της ενάρξεως των εορταστικών εκδηλώσεων «Τριάδια 2019», η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει τη μεγάλη ευλογία να υποδέχεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδος Ηρακλείου Αττικής το Ιερό Λείψανο του Αγ. Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του...
09 Ιουνίου, 2019 - 12:47

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγ. Λουκά Ιατρού στο Ν. Ηράκλειο

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγ. Λουκά Ιατρού στο Ν. Ηράκλειο

Μεγάλες πνευματικές στιγμές θα βιώσουν οι πιστοί στο Νέο Ηράκλειο αφού με την ευκαιρία της ενάρξεως των εορταστικών εκδηλώσεων «Τριάδια 2019», η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας έχει τη μεγάλη ευλογία να υποδέχεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδος Ηρακλείου Αττικής το Ιερό Λείψανο του Αγ. Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Θαυματουργού.

Η άφιξη και η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 7.00μ.μ. έμπροσθεν του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Την επομένη, Τρίτη 11 Ιουνίου, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγ. Λουκά του Ιατρού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Το Ιερό Λείψανο θα τίθεται σε προσκύνηση μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων