03/12/2018 03/12/2018 Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε την «Διαμαντίδειο Στέγη» στην Πολίχνη, μία πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και ένα από τα σημαντικότερα έργα του ιστορικού σωματείου της Μέριμνας Ποντίων Κυριών, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου κυρίας Ανατολής Δημητριάδου, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού. Ο Σεβασμιώτατος στο...
03 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:04

Στην “Διαμαντίδειο Στέγη” ο Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Στην “Διαμαντίδειο Στέγη” ο Μητρ. Νεαπόλεως

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε την «Διαμαντίδειο Στέγη» στην Πολίχνη, μία πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και ένα από τα σημαντικότερα έργα του ιστορικού σωματείου της Μέριμνας Ποντίων Κυριών, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου κυρίας Ανατολής Δημητριάδου, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας για την πρόσκληση καθώς και τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη για την παρουσία του, τόνισε πως ο καθένας μας μπορεί, μέσα από τη διακονία του αναγκεμένου συνανθρώπου, να βρει και να γνωρίσει το πρόσωπο του αληθινού Θεού, ενώ ευχήθηκε στους τρόφιμους και στο προσωπικό της μονάδας καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων