12/05/2019 12/05/2019 Στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως η κ. Αρχοντίδου Σοφία Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, παρουσίασε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 την εισήγηση «Θυμός: πώς να τον διαχειριστούμε». Η ομιλήτρια σε λόγο εξαιρετικά δομημένο και γλαφυρό, μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, ανέλυσε τα αίτια του θυμού, τις οργανικές συνέπειες που έχει, όταν απωθείται και μένει εσωτερικευμένος, καθώς και...
12 Μαΐου, 2019 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 11:11

Ομιλία για την διαχείριση του θυμού στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ομιλία για την διαχείριση του θυμού στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως η κ. Αρχοντίδου Σοφία Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, παρουσίασε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 την εισήγηση «Θυμός: πώς να τον διαχειριστούμε». Η ομιλήτρια σε λόγο εξαιρετικά δομημένο και γλαφυρό, μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, ανέλυσε τα αίτια του θυμού, τις οργανικές συνέπειες που έχει, όταν απωθείται και μένει εσωτερικευμένος, καθώς και τους τρόπους εκδήλωσής του. Στο τέλος, η κ.Αρχοντίδου υπέδειξε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους διαχείρισής του. Μετά το πέρας της εισήγησης, οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, να εξωτερικεύσουν τους προβληματισμούς τους και να λάβουν έγκυρες απαντήσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων