07/08/2022 07/08/2022 Με την ευκαιρία των 32 χρόνων από την προς Κύριον εκδημίας του πρώτου Μητροπολίτου Νικαίας κυρού Γεωργίου του Παυλίδη, η ενορία του Καθεδρικού Ναού της Νίκαιας, Αγίου Νικολάου, χωρίς να ξέχνα ποτέ την θεοφώτιστη προσφορά Του στο ευλογημένο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και φέτος θα τιμήσει την ιεράν μνήμη Του. Στις 9 Αυγούστου, ημέρα...
07 Αυγούστου, 2022 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 10:35

Την Τρίτη το μνημόσυνο του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου Νικαίας Γεωργίου Παυλίδη

Διαδώστε:
Την Τρίτη το μνημόσυνο του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου Νικαίας Γεωργίου Παυλίδη

Με την ευκαιρία των 32 χρόνων από την προς Κύριον εκδημίας του πρώτου Μητροπολίτου Νικαίας κυρού Γεωργίου του Παυλίδη, η ενορία του Καθεδρικού Ναού της Νίκαιας, Αγίου Νικολάου, χωρίς να ξέχνα ποτέ την θεοφώτιστη προσφορά Του στο ευλογημένο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και φέτος θα τιμήσει την ιεράν μνήμη Του.

Στις 9 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 7 :00 το απόγευμα, θα τελεστεί στον Ιστορικό (1922) Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Νικαίας η ιερά παράκληση προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και εν συνεχεία το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιερέως κυρού Γεωργίου.

Στις ιερές ακολουθίες θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος.

Ευχή και προτροπή του σεπτού Ποιμενάρχου κ. Αλεξίου, των πατέρων και του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού προς τους πιστούς είναι να προσέλθουν και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του έν Αγίοις αναπαυόμενου μακαριστού γέροντος επισκόπου Γεωργίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων