30/09/2021 30/09/2021 Σήμερα Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, στον Ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας, θα τελεσθεί βραδινή Θεία Λειτουργία από τις 7.30 έως και τις 10.30 το βράδυ, για εργαζόμενους αλλά και τους ευλογημένους ενορίτες και φίλους του Ναού. Οι ιερείς του ναού καλούν το ποίμνιο να συμμετάσχει: «Αδελφοί μου, ας είμαστε όλοι παρόντες, ώστε μέσα στην...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 19:06

Βραδινή Θεία Λειτουργία απόψε στον Καθεδρικό της Νίκαιας

Διαδώστε:
Βραδινή Θεία Λειτουργία απόψε στον Καθεδρικό της Νίκαιας

Σήμερα Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, στον Ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας, θα τελεσθεί βραδινή Θεία Λειτουργία από τις 7.30 έως και τις 10.30 το βράδυ, για εργαζόμενους αλλά και τους ευλογημένους ενορίτες και φίλους του Ναού.

Οι ιερείς του ναού καλούν το ποίμνιο να συμμετάσχει: «Αδελφοί μου, ας είμαστε όλοι παρόντες, ώστε μέσα στην ησυχία της νυχτός, να τιμήσουμε τους εορτάζοντες Αγίους μας, Ρωμανό τον Μελωδό, Ιωάννη τον Κουκουζέλη τον αγγελόφωνο ψάλτη, τον Άγιο Ιερομάρτυρα Κυπριανό και την Αγία Μάρτυρα Ιουστίνη.

Ταυτοχρόνως, θα τιμήσουμε την Παναγία την Γοργοϋπήκοο, τελώντας την Ιερά Παράκληση της Παναγίας και των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης (θα διαβαστούν οι ευχές των Αγίων Μαρτύρων υπέρ υγείας και φωτισμού) και εν συνεχεία η τελετή του Αγιασμού της πρωτομηνιάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων