30/10/2022 30/10/2022 Την Απόδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης στους συμμετέχοντες του Επιμορφωτικού Προγράμματος “Οργάνωση και Διοίκηση της Ενορίας και Προσφορά προς τον Συνάνθρωπο” που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έκανε σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Επίσης ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 21:11

Επιμορφωτικά Προγράμματα από τη Μητρόπολη Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Επιμορφωτικά Προγράμματα από τη Μητρόπολη Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

Την Απόδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης στους συμμετέχοντες του Επιμορφωτικού Προγράμματος “Οργάνωση και Διοίκηση της Ενορίας και Προσφορά προς τον Συνάνθρωπο” που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έκανε σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου κύκλου επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα: «Επιμόρφωση εμπειροτεχνών ψαλτών και παραδοσιακών μουσικών».

Το σεμινάριο αποτελεί συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή του Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων