13/07/2023 13/07/2023 Για καταδικαστέα ενέργεια που «προσκρούει όχι μόνο στον σεβασμό της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και προκαλεί θλίψη σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως» κάνει λόγο η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε ανακοίνωση της αναφερόμενη στην πρόσφατη βεβήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη όπου διοργανώθηκε πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς...
13 Ιουλίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2023 - 15:53

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για τη βεβήλωση του Ι.Ν. Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για τη βεβήλωση του Ι.Ν. Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη

Για καταδικαστέα ενέργεια που «προσκρούει όχι μόνο στον σεβασμό της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και προκαλεί θλίψη σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως» κάνει λόγο η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε ανακοίνωση της αναφερόμενη στην πρόσφατη βεβήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη όπου διοργανώθηκε πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου:

«Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου καταδικάζει την βεβήλωση του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου Επισκόπου Σμύρνης, η οποία συνέβη προ ημερών, με τη διοργάνωση πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής. Η καταδικαστέα αυτή ενέργεια προσκρούει όχι μόνο στον σεβασμό της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και προκαλεί θλίψη σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκική πρόκληση στη Σμύρνη: Έκαναν πάρτι στον Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου

Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τη διοργάνωση πάρτυ εντός του ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για τη βεβήλωση του Ι.Ν. Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη

Συγγνώμη ζήτησε ο δήμαρχος της Σμύρνης για το πάρτι στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων