30/10/2022 30/10/2022 Η μνήμη Πάντων των Ιατρών Αγίων εορτάστηκε σήμερα  Κυριακή 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Ξάνθης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεώς στο Δίκτυο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως για την Ποιμαντική Διακονία στο χώρο της Υγείας, πρωτοβουλία του...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 21:06

Μνήμη πάντων των Ιατρών Αγίων στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Μνήμη πάντων των Ιατρών Αγίων στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Η μνήμη Πάντων των Ιατρών Αγίων εορτάστηκε σήμερα  Κυριακή 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Ξάνθης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεώς στο Δίκτυο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως για την Ποιμαντική Διακονία στο χώρο της Υγείας, πρωτοβουλία του οποίου είναι και η ακολουθία της Συνάξεως πάντων των Ιατρών Αγίων, την οποία συνέθεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πρόεδρος και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, Νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων