30/10/2020 30/10/2020 Διαφορετικά εορτάστηκε φέτος από άλλες χρονιές ο εορτασμός της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου καθώς και η εθνική επέτειος της 28 ης Οκτωβρίου 1940 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία. Το πρωί της Τετάρτης τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 21:55

Η εορτή της Αγίας Σκέπης στην Ηγουμενίτσα

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Σκέπης στην Ηγουμενίτσα

Διαφορετικά εορτάστηκε φέτος από άλλες χρονιές ο εορτασμός της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου καθώς και η εθνική επέτειος της 28 ης Οκτωβρίου 1940 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία.

Το πρωί της Τετάρτης τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας , Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό, τους εφημερίους και τον Ιεροδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί της εθνικής επετείου απόντων των αρχών και των σχολείων της πόλεως καθώς και με περιορισμένο αριθμό πιστών όπως προβλέπει η Κ.Υ.Α.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων στο μνημείο των Ηρώων, έγινε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και δεν πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων