21/10/2019 21/10/2019 Την Κυριακή 20-10-2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης Ναούσης Πάρου. Προ της Απολύσεως προέστη του ετησίου Μνημοσύνου του Μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους Γρηγορίου Ιερομονάχου (Ζουμή) του Παρίου. Ακολούθως μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου Δρυού όπου τέλεσε το...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 22:49
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 22:43

Μία πλούσια Κυριακή για τον Παροναξίας Καλλίνικο

Διαδώστε:
Μία πλούσια Κυριακή για τον Παροναξίας Καλλίνικο

Την Κυριακή 20-10-2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης Ναούσης Πάρου. Προ της Απολύσεως προέστη του ετησίου Μνημοσύνου του Μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους Γρηγορίου Ιερομονάχου (Ζουμή) του Παρίου.

Ακολούθως μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου Δρυού όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Βαπτίσματος του μικρού Δημητρίου, υιού του Ιωάννη Πρασόπουλου και της Καλλιόπης Κωβαίου και εγγονού του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στη Μάρπησσα όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Βαπτίσματος της μικρής Κωνσταντίνας, θυγατρός του π. Εμμανουήλ Τζιώτη και της Πρεσβυτέρας Σοφίας Κυδωνιέως.

Εν συνεχεία μετέβη στην αίθουσα τελετών του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του ως άνω Ιερού Προσκυνήματος. Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους Καθηγητές και τους Μαθητές της Σχολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων