04/02/2019 04/02/2019 Με σκοπό την παροχή μουσικής εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας για παιδιά και ενήλικες, η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς δημιούργησε το Ωδείο όπου διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα κλασσικής, σύγχρονης, παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Ξεκίνησαν, επίσης, μαθήματα χορωδίας γυναικών και παραδοσιακού τραγουδιού. Υπάρχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας, ανώτερα θεωρητικά, θεωρητικά ευρωπαϊκής, παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας για μουσικά πανεπιστήμια, ενώ...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:06

Όλα τα όργανα κλασσικής και σύγχρονης μουσικής στο Ωδείο Ι.Μ. Πειραιώς

Διαδώστε:
Όλα τα όργανα κλασσικής και σύγχρονης μουσικής στο Ωδείο Ι.Μ. Πειραιώς

Με σκοπό την παροχή μουσικής εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας για παιδιά και ενήλικες, η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς δημιούργησε το Ωδείο όπου διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα κλασσικής, σύγχρονης, παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.

Ξεκίνησαν, επίσης, μαθήματα χορωδίας γυναικών και παραδοσιακού τραγουδιού. Υπάρχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας, ανώτερα θεωρητικά, θεωρητικά ευρωπαϊκής, παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας για μουσικά πανεπιστήμια, ενώ υπάρχουν χορωδία και ορχήστρα. Τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Παράλληλα, λειτουργεί και φέτος η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Πληροφορίες δίνονται στο 213-0363228 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00-20:00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων