22/02/2023 22/02/2023 Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του ακριτικού λαού του Κιλκίς στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, τα απαραίτητα είδη συγκεντρώθηκαν από όλες...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 16:15

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ι.Μ. Κιλκισίου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ι.Μ. Κιλκισίου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του ακριτικού λαού του Κιλκίς στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, τα απαραίτητα είδη συγκεντρώθηκαν από όλες τις Ενορίες στον Ιερό Ναό Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων Κιλκίς και συνολικά 2.000 δέματα και πολλές παλέτες με εμφιαλωμένο νερό απεστάλησαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με προορισμό τις πληγείσες περιοχές και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων