24/12/2018 24/12/2018 «Oι κομματάρχες, γιατί δεν έχουμε πολιτικούς στην Ελλάδα, σας παίρνουν τη θέση (και τα «media» μαζί), ότι οι Ευρωπαίοι, μας ταπεινώνουν, δεν μας εκτιμούν, που τους δώσαμε «φώτα». Ναι εμείς τα δώσαμε. Eμείς κρατήσαμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας;;; Εμείς την ισοπεδώσαμε», ανέφερε σε σύντομη ομιλία του, στα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 12:25

“Oταν οι Ευρωπαίοι ήταν πάνω στα δέντρα, εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες”

Διαδώστε:
“Oταν οι Ευρωπαίοι ήταν πάνω στα δέντρα, εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες”

«Oι κομματάρχες, γιατί δεν έχουμε πολιτικούς στην Ελλάδα, σας παίρνουν τη θέση (και τα «media» μαζί), ότι οι Ευρωπαίοι, μας ταπεινώνουν, δεν μας εκτιμούν, που τους δώσαμε «φώτα». Ναι εμείς τα δώσαμε. Eμείς κρατήσαμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας;;; Εμείς την ισοπεδώσαμε», ανέφερε σε σύντομη ομιλία του, στα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα», που επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας 24/12, το Επισκοπείο της Κοζάνης¨, για να ψάλλουν τα κάλαντα, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα, πως: “Δεν είμαι σωβινιστής ή εθνικιστής, το να λέω τα σωστά. Όταν οι Ευρωπαίοι ήταν πάνω στα δέντρα, εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων